Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Vele pofonegyszerűvé válik az éjszakai dézsmálás is - Food Showcase frigó a Samsungtól [X]

Vele pofonegyszerűvé válik az éjszakai dézsmálás is - Food Showcase frigó a Samsungtól [X]

2014. május 19. - Mocca

Food_Showcase.jpg

Azzal nyilván nem mondunk újat, hogy a konyha központi szerepet tölt be mindennapi életünkben. Megfigyelhető jelenség például, hogy a házibulik alkalmával egy idő után gyakran mindenki a konyhában köt ki. De vajon mi az, ami ide vonzza a jó népet? Nos, természetesen a kaják és a piák. Ezért talán elmondható az is, hogy a konyhák – manapság azért már döntő többségében – csendes, halkan duruzsoló főszereplője az gigantikus ember mágnesként funkcionáló hűtő...

 

...amit ilyenkor, a tavasz beköszöntével tanácsos mélyrehatóbban is szemügyre venni, átnézni a hátsó szegmensekben télről bennragadt fajsúlyosabb, úszógumi-növelő cuccokat, majd updatelni csupa egészséges friss zöldekkel, vajjal (nem, nem margarinnal), sajtokkal, gyümölccsel, borral vagy azzal, ami épp jól esik. Zárójelben: hölgyeknek persze engedélyezett továbbra is a parti-körömlakk és topán integrálása valamelyik rekeszbe, mert tudjuk jól, egy hűtő max. kívülről lehet férfias, belül – a sok izgi polc és rekesz miatt – valójában az a modern nő birodalma. A végcél tehát így vagy úgy, de reorganizálni a portfóliót.

Nem mindegy persze, hogy miben. A helyszűke ugyanis alapjaiban felül tudja írni az eredeti, amúgy a korszerű táplálkozásnak alárendelt elképzeléseket. A „méret a lényeg” dilemma – valljuk be – igazából itt nyer valódi értelmet. Itthon az emberek többsége kizárólag az amcsi mozikból ismeri a luxuskonyha fogalmát, aminek szerves és kihagyhatatlan része az a kétajtós szekrényre emlékeztető, középről „side by side” nyitható, mega-hűtő, ami az ajtóból köpi a jeget a Bacardihoz, szerelmi csalódáskor készenlétben tartja az ötliteres jégkrémet, hatalmas testére pedig odamágnesezhető a bermudai képeslap.

Scan 4.jpg

Igaz nem mostani az élmény, de ma is megvan még az a pillanat, mikor a 120 literes derékig érő Lehelünk után először volt dolgom egy ilyen, addig csak filmekben látott monstrum frigóval. Életre szóló fless volt. Szerencsére az amerikai életérzés e kultikus darabjai egy ideje már itthon is elérhetőek.

A  Samsung évtizedek óta a high-tech szórakoztató elektronika, fényképezőgép vagy mobiltelefónia meghatározó szereplője, de mára már a háztartási készülékek premier kategóriás gyártója is. Idei meglepetése az itthon most debütált Samsung Food Showcase hűtőszekrény, melyre a „családbarát” mágnest – jól láthatóan középre – bátran kirakhatjuk. A kompromisszumokat nem ismerő, innovatív, minimalista design a legmodernebb konyhák központi elemévé determinálja e testes fickót.

Samsung Food Showcase_Healthy Eating_ Very Close Up_008.jpg

Az igazi meglepetés azonban – mint mindig – a felszín alatt van. A gigantikus, praktikusra tervezett belső terek nagymértékben megkönnyítik nem csak anya dolgát, de

a család minden tagja számára pofonegyszerűvé válik az éjszakai dézsmálás is.

 

A három: főzéshez való rekesz, családi rekesz és gyerek rekesz-zónákra optimalizált térelosztásnak, valamint az elég nagy okosságnak tűnő, külön-külön is nyitható dupla falú ajtóknak hála a gyakran használt élelmiszerek eléréséhez mostantól nincs szükség arra, hogy a hűtőt sarkig kitárjuk. Könnyedén elérjük ezeket az üvegajtó rekeszeiből, így nem melegszik fel a készülék a hűtő kinyitása közben, nem kell újra lehűtenie a belső teret, ezzel pedig energiát spórolunk.

 

És ha már a költséghatékonyságról esett szó: a minden apró részletre kiterjedő, gondos figyelemmel megtervezett hatalmas beltér akkora kapacitással bír, melyet dőreség nem kihasználni és jól kitömni egészséges finomságokkal, amikért a Showcase esetében hetente egyszer kell csak elugrani a boltba, mert kényelmesen elfér benne ennyi mennyiség is.

 

Szumma: ha gyorsan megszerethető új családtagra vágyna az ember, néhány jó fej szurikáta mellé egy Samsung Food Showcase beszerzése erősen ajánlott...

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr956163354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása