Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mellfestmények

Mellfestmények

2014. február 06. - Darqo

Marcey Hawk01.jpg

Ezen nincs mit túlmagyarázni: Marcey Hawk a melleivel fest. A kaliforniai hölgy 2006 óta használja arra a szokatlan ecseteit, hogy festékbe mártsa, majd a vászonra pingálja velük absztrakt alkotásait. Az elmúlt 8 évben 5 különböző technikát fejlesztett ki és több ezer festményt készített, amelyek közül a világ minden tájáról vásároltak már, sőt, olyan hírességek is birtokolnak belőlük, mint például Hugh Hefner vagy éppen Russell Brand.

 

A mellfestmények ára nem is olyan vészes, Etsy boltjában átlagosan 5-50 ezer forint között vásárolhatóak meg az egyes alkotások. Biztos, hogy sokan vitatják, hogy ez a dolog vajon mennyi hagyományos értelemben vett művészi értéket képvisel, mindenesetre azt hozzá kell tennem, hogy Marcey minden egyes eladott festmény árából adományoz a mellrák elleni küzdelem és a Susan G. Komen Alapítvány javára.

Marcey Hawk02.jpg

Marcey Hawk03.jpg

Marcey Hawk04.jpg

Marcey Hawk05.jpg

Marcey Hawk06.jpg

Marcey Hawk07.jpg

via: design taxi

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr365791442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása