Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy délelőtt a papír fantáziavilágban

Egy délelőtt a papír fantáziavilágban

2013. november 19. - Darqo

elsa mora new01_resize.jpg

Elsa Mora művész Kubában született és nőtt fel, aztán a sors, vagyis pontosabban a szerelem úgy hozta, hogy 2001-ben az Egyesült Államokba költözött. A jelenleg Los Angelesben élő kétgyerekes édesanya a papírvagdosás megszállottja, amit a hosszú évek alatt művészi szintre emelt, olyannyira, hogy mára több kiállítást is a háta mögött tudhat.

 

Ahogy korábban is írtuk már, Elsita 2008-ban ismerkedett meg a papírvágás "varázslatos világával", különböző papírszobraiért, illusztrációiért, festményeiért, ékszereiért és más nyalánkságaiért pedig hatalmas az érdeklődés szerte a világban, talán nem véletlenül. A legújabb alkotásokból hoztam most néhányat, amelyekből akár vásárolhattok is ide kattintva.

elsa mora new02_resize.jpg

elsa mora new03_resize.jpg

elsa mora new04_resize.jpg

elsa mora new05_resize.jpg

elsa mora new06_resize.jpg

elsa mora new07_resize.jpg

elsa mora new08_resize.jpg

elsa mora new09_resize.jpg

elsa mora new10.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr635635859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása