Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Döbbenetes drótemberek

Döbbenetes drótemberek

2013. november 08. - Darqo

human park seung mo01_resize.JPG

Időről időre előkerül egy-egy művész, aki olyan csodákat készít drótból, amelyektől padlót fogok. Legutóbb Park Seung Mo koreai szobrász alkotásai jöttek szembe velem az egyik oldalon, és bizony többször is meg kellett néznem a róluk készített képeket, hogy elhiggyem, a letisztult, kifinomult, érzékeny, törékeny, részletgazdagon kidolgozott emberi alakok bizony egymásra rétegelt drótból készülnek.

 

Nem csak a Human című sorozatban található szobrokat bemutató képeket érdemes a posztban megnézni! Az 1969-ben született, jelenleg Brooklynban élő művész hasonló technikával készített tárgyai az Object című sorozatban, valamint a térhatású, dróthálóból készített portréi a Maya című sorozatban legalább ennyire lenyűgözőek!

 

Ha pedig még ezen felül is érdekelnek a különböző tehetségek drótszobrai, akkor a témába vágó korábbi posztjainkat is ajánlom figyelmetekbe.

human park seung mo02_resize.jpg

human park seung mo03_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr675608291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása