Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Közös művészeti projekt egy 4 évessel

Közös művészeti projekt egy 4 évessel

2013. szeptember 09. - Darqo

collab01_resize.jpg

Hosszú idő óta az egyik legjobb és legtüneményesebb művészeti projekttel kerültem kapcsolatba, amikor szembejött velem a bejegyzés az egyik külföldi oldalon Mica Angela Hendricks és 4 éves lánya együttműködéséről! A különleges duó érdekes, szürreális grafikákat készít, amelynek lényegéről nyilván a kislány még nem sejt túl sokat, viszont annál jobban élvezi a dolgot, mi pedig gyönyörködhetünk a jobbnál jobb és minden alkalommal meglepő alkotásokban.

 

A megosztott munkafolyamat első lépéseként mindig az anya kapja a főszerepet, aki részletes, vintage/retro hangulatú fejeket rajzol, amit aztán lánya a saját fantáziája alapján egészít ki különböző kezdetleges testrészekkel. Amint a kislány befejezi az alkotást, újra Hendricks veszi kezébe az irányítást, aki még tovább gondolja a rajzot és végleges formába önti a részleteket. Az így megszületett lények, dinoszaurusz nők, meztelen csiga hölgyek, hód űrhajósok egytől egyig zseniálisak! Szerintem.

 

Ha szeretnétek magatoknak, itt tudtok vásárolni printeket, valamint errefelé a duó Facebookos oldalát is megtaláljátok. Érdemes követni őket!

collab02.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr895503043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása