Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tanulás testfestéssel

Tanulás testfestéssel

2013. szeptember 06. - Darqo

anatomical man01_resize.jpeg

Néha muszáj az egyetemi tanároknak valami kreatív dolog után nyúlniuk, ha szeretnék, hogy a leadott tananyag a lehető leghatékonyabb módon rögzüljön a diákokban, ráadásul mindezt úgy, hogy az érdeklődésük is a legfelfokozottabb állapotban legyen folyamatosan. Az elmúlt három évben Dr. Claudia Diaz, a Royal Melbourne Institute of Technology (RMIT) egyetemi tanára rendhagyó módszert használ az előzőekben írtak kivitelezésére.

 

Az ember mozgásszervi rendszerének oktatására rendszeresen egy élő modellt alkalmaz, akit a tanulóknak testfestőket meghazudtoló módon kell anatómiailag pontosan kipingálniuk. Legutóbb a 22 éves kiropraktika hallgató, Zac O'Brien ajánlotta fel a testét a munkafolyamathoz, akit végül 18 órán keresztül festettek tökéletesre a diákok. Az elgondolás és a végeredmény is lenyűgöző!

anatomical man02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr975497425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása