Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Állj félre 'B'utch - Neston Manzard Mix Vol.3 (soundtrack of an imaginary 80s 'B' movie)

Állj félre 'B'utch - Neston Manzard Mix Vol.3 (soundtrack of an imaginary 80s 'B' movie)

2013. április 12. - Mocca

NESTONMANZÁRDMIXVOL3res.jpg

Soha nem tagadta, hogy a ’B’ filmek felé húz a szíve. Az ő világában kényelmesen megfér egymás mellett a művészfilmek világából ismert Tim Roth és az atlétás macsó Bruce Willis. Ami Quentin Tarantinot a szakma nagyjainak egyikévé teszi, az a gyilkosan ironikus, pofátlan őszintesége...



A ’bímuvi’ amúgy - csomó kivételtől eltekintve - azért is zseniális, mert az általában alacsony költségvetés ellenére [Ponyvaregény 8.5 millió dollár] olyat tud nyújtani, hogy a néző - legyen bár filmesztéta vagy egy szimplán szombat délutáni lazításra vágyó „magunkfajta" - felpörögve, adrenalintól csöpögő ruhákban fogja elhagyni a mozitermet; s további harminc percen keresztül meg lesz győződve arról, hogy lassított felvételben mozog, a kabátját lengeti a szél. Szükség esetén nem okozna számára gondot egy 180 fokos fordulattal kombinált dupla szaltó, és persze egy nagyobb kaliberű gépfegyver vagy egy borotvaéles szamurájkard kezelése sem.



Mindezt felvezetésként csupán amiatt, mert - ’órjásörömködések’ - szeretnénk nektek bemutatni Neston-ék, kizárólag Nektek mixelt, ezúttal a 80-as 90-es évek hangulatát megidéző harmadik Manzárd válogatását! Amúgy este tíztől a rádióban minden nap efféle jóságok hallhatók, a régiektől egészen a legújabbakig! Szóval, NO TOTOJA!!! A Neston-Manzárd mixeket pedig szeretgessétek, és töltsétek lefelé ezerrel!

Emlékeztetőül:



From Gensi: Hát Srácok,



"Ebben benne a szívem, lelkem, remélem érezhető lesz. Az egész válogatás hangulatát főleg a 80-as évek "B" kategóriás filmjeinek hangulata ihlette..."



Jó hallgatózást!



Neston Manzard Mix Vol.3 (soundtrack of an imaginary 80s 'B' movie)



A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr465218191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása