Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Valamit nem értek. Miért néztük francia szinkronnal ezt a filmet, ha itt jóformán senki sem érti - Németh László

Valamit nem értek. Miért néztük francia szinkronnal ezt a filmet, ha itt jóformán senki sem érti - Németh László

2013. április 08. - Mocca

qqqq.jpg

Tulajdonképpen gőzöm nincs, miről szólnak, mi születésük oka vagy üzenete. Sokat kéne gondolkodnom azon is, milyen térben alkotnának harmonikus - persze az sem biztos, hogy kell olyan - egységet más tárgyakkal. Ami biztos! Egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy megkérdőjelezzem Németh László keramikus jogát, hogy a valóságot a saját nyelvére lefordítva így értelmezze…"a művészeti problémák, alapvetően nyelvi természetűek…” Joseph Kosuth1965-ben születtem Székesfehérváron. Viszonylag későn, 1992-ben kerültem kölcsönhatásba az agyaggal. Viszont ez a hatás olyan erősnek bizonyult, hogy immár huszadik éve a redukciós és rakuzási technikákat alkalmazom. Munkamódszeremre a tematika jellemző, általában egy gondolat köré készítek variációkat, melyek az iparművészet és a képzőművészet közötti vékony határvonalat súrolják, hol az egyik, hol a másik oldalra billenve.Önkéntes munka GAMBIA / GUNJUR (kerámia stúdió létrehozása, tanárok betanítása), melyről a Magyar Narancs online felületén, a Jelentés Gambiából című blogjában számolt be.


008.jpg

014.jpgvágyvírusVágyvírus (redukció).jpg

0011-vagyvirus-ii-47x25x23cm.jpgNadálytőszirom porzóval (redukció)Nadálytőszirom porzóval (redukció).jpgGyöngykakas találkozása Nadálytővel a Gogol utca sarkán (toll, redukció)Gyöngykakas találkozása Nadálytővel a Gogol utca sarkán (toll, redukció).jpgGyöngykakas0012_gyongykakas-30-x-30-x-30cm.jpgfor milk2013-04-08- 17-02-12.jpgEvelin álma (vegyes)Evelin álma (vegyes).jpgKoncert (redukció)Koncert (redukció).jpgcím nélkül0007.jpgKan(na) (redukció)Kan(na) (redukció).jpgAbortuszperselyAbortuszpersely.jpgUrna usebti TrabanttalUrna usebti Trabanttal.jpgKannakanna.jpg

kanna 2.jpgNémeth Lászlónémetlaci.jpg


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk! A magyART rajongói klubjához pedig itt csatlakozhatsz.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr685211986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása