Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nyáridéző üveghullám

Nyáridéző üveghullám

2013. március 05. - Darqo

Mario Ceroli01_resize.jpg

A New York Times szerint Mario Ceroli olasz szobrász egyike azon kortárs művészeknek, akik talán kevésbé ismertek (hangsúlyozom, méltánytalanul!), mégis a legbefolyásosabbak közé tartoznak. Különböző szobraival, installációival, performanszaival több mint 40 éve kápráztatja el a szakmát és a műkedvelő laikusokat egyaránt.

 

Az 1938-ban született, Római Szépművészeti Akadémián végzett, díszlettervezéshez is értő művész kedvenc anyagai közé tartozik a fa, az üveg és a különböző fémek. Kicsit hangolódva a nyárra én ma a La Vague című hatalmas üvegszobráról hoztam képeket, mert az üveglapokból kialakított kékeszöld hullám felidézte bennem a ránk váró jóságokat, és nem utolsósorban egy precíz, lenyűgöző, varázslatosan szép mesterműről van szó!

Mario Ceroli02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr455116806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása