Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Cukiságok fémhulladékból

Cukiságok fémhulladékból

2013. február 20. - Darqo

Barbara Franc bird01_resize.jpg

Gondolom, nem vagyok egyedül azzal az egyre erősödő belső érzéssel, hogy most már igazán elég volt a szürkeségből, hidegből, hóból, és hogy jöhetne végre a tavasz, meg persze vele együtt minden jóság; langymeleg, napsütés, rügyfakadás. És a csiporgó madarak. A várakozást enyhítendő, belső felkészülést elősegítendő ma ez utóbbit hoztam. Barbara Franc apró cukiságait, amelyek ugyan nem csiporognak, de legalább fémhulladékokból készültek!

 

Az angol művésznő egyébként nem csak madarakat készít az újrahasznosított alapanyagokból, portfóliójában egész állatsereglet, köztük lovak, nyulak, kutyák, illetve fantázialények, mint például griffmadár, valamint fák, bokrok és emberi alakok is megjelennek. Érdemes errefelé böngészni, ha pedig élőben is megnéznéd néhány alkotását, az Edinburgh-i Union Gallery-t ajánljuk figyelmedbe!

Barbara Franc bird02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr185084921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása