Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

7 év, 1 rajz

7 év, 1 rajz

2013. február 13. - Darqo

maze01_resize.jpg

Mindenkinek van hobbija, sokan közülünk pedig megszállottan űzik azt, gondoljunk csak a bugyigyűjtőre. Ez utóbbinál talán egy halvány fokozattal kifinomultabb az, amiről nemrégiben elterjedt pár kép a Twitteren. Egy bizonyos @Kya7y nevű japán felhasználó töltött fel képeket egy hatalmas rajzról, amely egy hihetetlenül bonyolult labirintusrendszert ábrázol. Természetesen azonnal záporozni kezdtek a kérdések, hogy ki készítette, a válasz pedig nem váratott sokat magára.

 

A lány annyit árult el, hogy nem ő készítette a lenyűgöző részletességű alkotást, hanem édesapja, aki nagyjából 30 évvel ezelőtt fogott neki az A1-es méretű papírlap betöltésének. Az apja már akkoriban is gondnokként dolgozott az állami egyetem testnevelési tanszékén, és tulajdonképpen unaloműzésből fogott neki a rajzolásnak. Elmondása szerint a teljes mértékben improvizált labirintus végül 7 év alatt készült el és a szabadidejében munkálkodott rajta a megszállott hobbiművész. Bru-tá-lis!

maze02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr925074179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása