Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Így rajzolnak a fák!

Így rajzolnak a fák!

2013. január 18. - Darqo

Tim Knowles01_resize.jpeg

Régen találkoztam olyan jópofa dologgal, mint amit Tim Knowles talált ki, a művész segítségével ugyanis végre a fák is tudnak rajzolni! Nyilván nekik erre nincs igényük, bár ugye ki tudja, hogy miről álmodnak a fák?! A lényeg, hogy nekünk, a lelkünknek csak jót tesz az, amit a Tree Drawings című sorozatban láthatunk.

 

A zseniális ötlet tulajdonképpen egy teáskanál bonyolultsági fokával vetekszik, hiszen az angol művész a fa ágaira rajzeszközt, az ágak közvetlen közelébe vásznat helyezett, a többit pedig a szélre bízta. De neki legalább eszébe jutott...Az elkészült művek mellett természetesen az alkotó fáról is minden információ szerepel, bár a jogdíjak miatt nem sírdogálnának. Elfogadnék egy-két művet a porfólióból!

Tim Knowles02_resize.jpg

Tim Knowles03_resize.jpg

Tim Knowles04.jpg

Tim Knowles05.jpg

Tim Knowles06.jpg

Tim Knowles07.jpg

Tim Knowles08.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr65020157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása