Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

#Duplánmázlista - A Kingston féle Wi-Drive hatás

#Duplánmázlista - A Kingston féle Wi-Drive hatás

2012. december 14. - Mocca

wii drive.jpg

Ez egyébként mire jó? A kérdés talán nem meglepő, már megint tőlem jött, a válasz, az autentikustól pedig a végén érkezik…

A nyár első harmadában jártunk még, mikor „Wi a Drive” a postai nyomkövető adatai alapján egyenesen Londonból végre megérkezett hozzám. Notebookom korlátozott kapacitással bíró merevlemeze sok fejtörést okozott gyakorlatilag a megvétele óta. Ipari mértékben beindult letöltéseimnek hála, elég gyorsan érkeztem el a fájdalmas felismeréshez.



Hogy emberi léptékű gyorsaságot tudjak kihozni a gépből, bizony drasztikus nagytakarítást kell végrehajtani a vinyón. A dilemma nyilván ismerős: melyek azok a lelkesen letöltött „létfontosságú” progik, widgetek, zenék és filmek, melyektől könnyes szemmel, de borítékolhatóan csak átmenetileg egy időre meg kell szabadulnom?



computer-anger.jpg



A Kingston kütyüje a maga 64 gigabájtjával tehát épp a legjobb időben érkezett! Az ismerkedés első fázisaitól - higgyétek el, jobb lesz az úgy - megkímélnék mindenkit. Ami azonban személyes tapasztalat, tehát valóban fontos infó: a cucc egy dög! A spártai - kétségtelenül izgalmas - külső, far és mellényzseb kompatibilis dizájn komoly intellektussal van felvértezve.



Szociális típus. Kapacitása úgy van kalibrálva, hogy egy időben egyszerre akár három másik vezeték nélküli telóval, számítógéppel is képes legyen a kommunikációra. Zárójeles kérdés: erre hányan vagyunk, amúgy képesek…? Kavics egyszerűséggel - saját példa alapján - megfogalmazva az úgy van, hogy például a rápakolt nagyfelbontású mozit zökkenőmentesen dobja át a mobilra.



0203.png



Na most fülessel ágyban, hajnal egykor, mondjuk a > The Cabin in theWoods < az nagy fless…! ;)



Végül az elején ígért autentikus válasz, ami egy július 29.-i párbeszéd. Ebből egy részlet itt:



  1. én - Ez egyébként mire jó?
  2. autentikus - saját wifi hálózatot hoz létre és van aksija plusz van hozzá egy app, amivel úgy használható, mint egy FTP szerver. felismeri a különféle fájltípusokat. Bekapcsolás után létrehoz egy wifi hálózatot. Ahhoz kell csatlakozni a telefonnal. És utána oda-vissza másolhatóak adatok.
  3. én - ufff...! mimimimi...?????
  4. autentikus - Bármilyen eszköz kompatibilis lényegében. De akkor a google play-en meg kell keresni a saját alkalmazását. Azzal több mindenre használható és felismeri a különféle fájltípusokat. Bekapcsolás után létrehoz egy wifi hálózatot. Ahhoz kell csatlakozni a telefonnal. És utána oda-vissza másolhatóak adatok. Gyakorlati haszna abban rejlik, hogy vezeték nélküli hálózaton tudsz egy kattintásra fájlokat szinkronizálni az eszközeid között. Plusz, ha netán elhagynád a mobilod, ezen lehet pár fontos dokumentumból másolatot tárolni. #mázlistaalak
  5. én - tehát, ha jól értem: letöltöm az alkalmazást - mondjuk, azt se tudom, hova kell: számgépre v. telóra, avagy mindkettőre vagymi...??? -, majd rámolhatom a cuccokat ezen a kütyün keresztül oda-vissza?
  6. autentikus - Számítógépre nem kell. Elméletileg a merevlemez előre formázott és minden mappát tartalmaz így PC-ről vagy MAC-ről csak a megfelelő mappába kell másolni a fájlokat. A telefonra kell letölteni az APP-ot, ami egy FTP alkalmazás. Az csatlakozik a merevlemezhez és ismeri fel a különböző fájltípusokat is, hogy könnyebb legyen a kezelésük és másolásuk. A dobozon rajta van a címe, hogy mit kell keresni.
  7. én - hűűű, pill. skubizom a dobozt! WID/64 GB, kingston.com/social. ezt találtam. hmmm..?
  8. autentikus - ráadásul egy 64 GB-os!  #duplánmázlista! :)



az alábbi fotóra kattintva pedig a teljes értekezés olvasható... :)



wii drive.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr364965695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása