Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Megismételhetetlen káosz a flipper-festőautomatával

Megismételhetetlen káosz a flipper-festőautomatával

2012. december 06. - Darqo

styn01_resize.jpg

Sam van Doorn, az Arnhem-i ArtEZ Művészeti Intézet végzős hallgatója, szabadúszó designer úgy gondolta, hogy jó poén lenne egy régi flippergépet festőautomatává alakítani. Az elkészült alkotások nem is feltétlenül lényegesek, hisz a befestékezett golyó segítségével random vonalak sokaságát kapja végeredményként a gép előtt álló instant művész. Ebből az egészből inkább azt tartanám kiemelendőnek, hogy a gép játékos, interaktív formában bírja rá az embereket a művészkedésre.

 

A STYN névre keresztelt festőautomata egyébként Sam van Doorn vizsgamunkája is egyben. Ha szeretnél egy egyedi káoszt a faladra, csak írnod kell neki és 7 napon belül elkészíti a saját, megismételhetetlen festményedet, ha pedig magad játszanál, havi rendszerességgel rendeznek úgynevezett STYN Pinball party-t, ahol bárki kedvére kipróbálhatja a masinát.

styn01_resizeX.jpg

via: colossal

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr464940085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása