Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A többit meg lehet nyugodtan az IDŐRE bízni - 365 Knitting Clock by Sirene Elise Wilhelmsen

A többit meg lehet nyugodtan az IDŐRE bízni - 365 Knitting Clock by Sirene Elise Wilhelmsen

2012. november 23. - Mocca

Knitting_clock01.jpg

Egy vicces kép erejéig, ebbe a horgolás kontra kötés utcába sikerült már egyszer naivan belefutnom! Kaptam is a pofámra érte eleget! Osztottak pró és kontra! Szerencsére, voltak azért olyanok is, akik nyomták ugyan a buksimra az ilyenkor kihagyhatatlan barackot, de azt legalább hülyeségemet elnézően tették...



vicces kép, tessék ;)



pinjk.jpg 



A péntekre, magamra, legfőképp az olvasóra való tekintettel tehát, most eltekintenék a műfaj meghatározásától. Maradjunk annyiban: az időt, mint meghatározó, egyes vélemények szerint közel sem annyira fontos konstanst egy koppenhágai dizájnernek sikerült szolgálatba fognia! Végre!



Persze, hallottam már én is a homokóráról, azonban az építészet-történet, a bionika, valamint a formatervezés tudományát magáénak tudó Siren Elise Wilhelmsen, valami sokkal komplexebb szerkezetet tudott megalkotni! A > The 365 Knitting Clock < tulajdonképpen egy falióra, melybe gyapjú és akrilorsókat kell helyezni, a többit meg nyugodtan az időre lehet bízni. Az óra szorgalmasan teszi is a dolgát, a végeredmény: mindenféle télire való pihe puha melegség… ;)



01.jpg

Knitting_clock01.jpg

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr444921687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása