Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Utazgass pezsgőfürdővel!

Utazgass pezsgőfürdővel!

2012. október 17. - Darqo

frankdebruijn01_resize.jpeg

Nincs is jobb egy átdolgozott nap után (főleg, ha hűvös őszi/téli napokról van szó) belemerülni egy kád forró vízbe, kilazítani az izmokat, elengedni magunktól a feszültséget, és gyertyafénynél, valami kellemes zenére, behunyt szemmel utazgatni gondolatban egy szépséges helyre. Ennél már csak az lehet a jobb, ha nem csak gondolatban utazhatunk a kádunkban, hanem ténylegesen is. Frank de Bruijn megvalósította ezt az álmot!

 

A holland tervező Hot Tug névre keresztelt pezsgőfürdője ugyanis egyben csónakként is szolgál, úgyhogy fürdőzés közben akár hajókázhatunk is egyet a barátokkal. A 6-8 személy lazítására és kikapcsolódására alkalmas, 2.000 liter víz megtartására képes, 2-2 és fél óra alatt felfűthető különlegességet meg is vásárolhatjuk a designer honlapján (hozzáteszem eléggé borsos áron), valamint 2012 decemberétől bérelhetjük is, igaz, egyelőre csak Hollandiában. Az alkotó persze nyitott arra, hogy tárgyalásokat folytasson a nemzetközi kölcsönzéssel kapcsolatban, úgyhogy lehet lecsapni az ötletre!

frankdebruijn02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr394830638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása