Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Offset a javából! A lényeg, hogy ne vedd komolyan! - Big City Sneaker by Be &D

Offset a javából! A lényeg, hogy ne vedd komolyan! - Big City Sneaker by Be &D

2012. május 03. - Mocca

Az ötletet - így férfi fejjel mi ezt feltételezzük - valószínűleg azok a fájó tapasztalatok adhatták, miszerint az elsősorban alkalmi viseletnek számító, tűsarkúak családjába tartozó lábbelik ugyan elegánsak, meg előnyöstízcentit még rá is dobnak viselőjükre, ennek ellenére bátran húznánk egy lapot tizenkilencre a kijelentéshez: kettőből minimum másfél nő leginkább a háta közepére kívánja a benne eltöltött időt. Mert; az ember lába ergonómiailag egyszerűen nem ilyenekre lett tervezve.  

 

Sokkal inkább elmondható viszont ez a Marquis M. Converse által 1908-ban kreált  - a nyilvánvaló elfogultság miatt mi kérünk elnézést - csillagos csukákról, melyeket most  Big City Sneaker néven a 'two in one' szellemében a Be & D gondolta újra. És hogy az apró - azóta persze tisztázott -, ám kellemetlen további félreértéseknek elejét vegyük: ezeket most sem kizárólag trendi hölgyek figyelmébe szeretnénk ajánlani... :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr414484931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása