Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

100 days of Spring – László Luca Gerda

100 days of Spring – László Luca Gerda

2012. március 31. - Darqo

Az ötlet rendkívül egyszerű volt: csak szerettem volna valami igazán tavaszias posztot készíteni, ha már itt tombol körülöttünk ez az évszak, minden szépségével együtt. Aztán, mint amilyen gyorsan kipattannak rügyek, olyan hirtelen ugrott bele az arcomba László Luca Gerda legújabb sorozata, a 100 days of Spring. Összekötve a kellemest a hasznossal, ma az ő képeire szeretném felhívni a figyelmeteket, és egyúttal arra inspirálni titeket, hogy ne bujkáljatok a lakásban, hanem irány a természet!

 

Luca egyébként azért fogott bele a tavaszias hangulatokat megjelenítő fotók készítésében a tavalyi, 365 napot felölelő fotós projekt után, mert 365 kép elkészítését már nem tartotta nagy kihívásnak. Mint ahogy a projekt neve is elárulja, 100 képet szeretne készíteni a tavaszról, olyat, ami megragadja ennek az évszaknak a lényegét; majd természetesen a nyárról, őszről és a télről is ugyanennyit és ugyanígy. Eddig 21 kép készült el, Luca pedig rendszeresen tölti fel az újabb hangulatfotókat az albumba. Érdemes rendszeresen visszalátogatni!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr604345613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása