Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Csudálatos árnyképek hétköznapi tárgyakból

Csudálatos árnyképek hétköznapi tárgyakból

2012. március 01. - Darqo

Rashad Alakbarov, 32 éves azerbajdzsáni művész hiperszuper árnyakat készít hétköznapi használati tárgyak segítségével. Csudálatos, elgondolkodtató, néha viccesen kreatív és színes városképei, portréi, ékes bizonyítékkal szolgálnak arra vonatkozóan, hogy még csak fúrni, faragni sem kell ahhoz, hogy az újrahasznosítható tárgyakkal valami maradandót alkossunk. Mármint, értitek. A képek örökké megmaradhatnak.

 

Rashad Alakbarov 1979-ben született Bakuban, az Azerbajdzsáni Állami Képzőművészeti Főiskola Iparművészeti Karán diplomázott 2001-ben. Bár az árnyékok használata az elsődleges iránya a művész koncepcióinak, legalább ennyire fontos kifejezőeszköz számára a festészet, szobrászat, videóművészet, építészeti tervezés, valamint a színházi dekorációk készítése. Munkái azerbajdzsáni, olaszországi, törökországi és oroszországi magánygyűjteményekben szerepelnek.

via: illusion360

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr194201585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása