Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Lee Hadwin – Az alvajáró művész

Lee Hadwin – Az alvajáró művész

2012. január 10. - Darqo

Van, aki álmában horkol, mások mosolyognak vagy beszélnek, az azonban elég ritka, hogy valaki az elszenderülés után művésszé váljon és milliós összegekért gazdára találó alkotásokat rajzoljon. Pedig van ilyen, az úriember neve Lee Hadwin.

 

A Londonban élő 37 éves álomművész már gyerekkora óta rajzol álmában, mégpedig nem is akárhogyan. Amikor először indult a különös útra álmában, még csak a házuk falára és a nagy becsben tartott régi családi bútorokra firkálgatott vagy farigcsált, szülei legnagyobb bánatára. Aztán mint később, az iskolaévek alatt kiderült, éber állapotban nulla tehetsége van a rajzhoz, csak alvajáróként változik művésszé. Olyannyira, hogy az elmúlt években több mint 200 kép került ki a kezei alól, amiért bizony volt már úgy, hogy milliókat fizettek.

 

Saját tapasztalata, ha elalvás előtt esetleg alkoholt fogyaszt, az alkotások szebbre sikerülnek. Hogy vajon túlvilági szellemek, vagy éppen a tudósok által megállapított ok áll a háttérben, miszerint Lee így dolgozza fel azt a traumát, hogy gyerekkorában öt barátját is elveszítette, azt nem lehet tudni. Lehet, hogy csak túl keveset tudunk még erről a világról és a benne történő dolgokról...

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr873450666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása