Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Művész a hotelszobába zárva

Művész a hotelszobába zárva

2012. január 09. - Darqo

Vajon mihez kezd magával egy művész, ha 1 teljes hétre bezárkózik egy hotelszobába? Há'persze, hogy kiéli a kreativitását. Jelen esetben Molly Crabapple-ről van szó, aki letesztelendő a kitartását, száműzte magát egy East Village-i szobába.

 

Az ötlet abból fakadt, hogy szerette volna felfedezni, hogy mi történik, ha egy művész elhagyja a saját stúdióját, a kliséket, és kilép a komfortzónából. Ezért 2011 szeptemberében, 28. születésnapja alkalmából beköltözött a kihelyezett művészlakba és alkotni kezdett. Az 5 pezsgő-és koffein ittas nap végeredménye egy 82 méter hosszúságú rajz lett. Persze Molly nem volt egyedül, vele tartott az 1 hetes gyakorlatra Keith Jenson vizuális művész is, aki dokumentálta az eseményeket, valamint többször inspirálták múzsák, zenészek és különböző fura alakok a munkát. A Week in Hell címre keresztelt projektről készült videót alább találjátok, panorámaképeket pedig itt nézegethettek.

via: oddity central

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr823490783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása