Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

21.századi modulok - Redesign by Alex Varanese

21.századi modulok - Redesign by Alex Varanese

2011. július 26. - Mocca

Mit szólnál, ha hirtelen lehetőséged adódna, hogy utazni tudj, mondjuk vissza az időben? Esetleg jó kis töréseket okozva a tér-idő kontinuumban, te mit tennél például Marilyn Monroe-val, na pláne Hitlerrel? Vagy! Mit kezdenél azzal a helyzettel, ha lazán becsöppenve a 70-es évek disco-shittes világába, még mielőtt a Sony rászabadította a világra a walkman nevű őrületet, lehetőséged lenne mindenki előtt „újra” kitalálni, és mai tudásod birtokában redizájnolni a szórakoztató elektronika négy, világokat megrendítő találmányát: az mp3 lejátszót, a laptopot, a mobiltelefont és a kézi videojátékot?

Alex Varanese, San Franciscó-i grafikus, nem mellékesen a metafizikai determinizmus lelkes híve megcsinálta! Visszautazott, nem kevés anakronizmusba csomagolva kitalálta, brandet épített, a termékeket jól megtámogatta egy sor valóságosnak tűnő kreatívval, ezek után pedig halálra kereste magát, de facto, persze csak fiktíve...

 

 WE ARE NOT TIME TRAVELERS

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr923101007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása