Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Keményen vitriolos a  divat New Yorkban - Christopher Lee Sauvé's T-Shirt Collection

Keményen vitriolos a divat New Yorkban - Christopher Lee Sauvé's T-Shirt Collection

2011. április 11. - Mocca

Christopher Lee Sauvé szerint a punkok még ma is itt élnek közöttünk, kockás hasú pasikból álló divatrendőrségre lenne szükség, Isten nem szereti a rút embereket, New York és Terry Richardson egyformán „megérintette” őt, a nyomtatott sajtó halálra van ítélve, egyszer és mindenkorra – ha úgy akarjuk – vége lehet a terrorizmusnak, védjük meg Donatellát [Versace] és a férfi nemet…

...továbbá Anna Wintourt

 

Anna Wintour, a Vogue befolyásos szerkesztője, akiről vélekedések szerint az Az ördög Pradát visel (The Devil Wears Prada)  című 2006-os vígjátékban Meryl Streep karakterét mintázták, értesülések szerint figyelmeztette a nagyobb divattervezőket, akiket egy-egy jelenet erejéig meghívtak a film forgatására, hogy ne számítsanak a továbbiakban a magazinban való szereplésre, ha igent mondanak a felkérésre.

Wintour szóvivői tagadják ezen állításokat; ugyanakkor megjegyzendő, hogy a Vogue és más neves női- és divatmagazinok óvakodtak csupán a film említésétől is oldalaikon. Mindezek után csak Valentino vállalta a szereplést, aki maga tervezett egy fekete köntöst Streepnek.

 

Lady Gaga csak egy gyenge Madonna-klón,

és az ő emléküket - Alexander McQueen, Princess Di, Yves Saint Laurent, és persze Michael Jackson - őrizzük meg örökre a szívünkben.

A kanadai grafikus, designer és divattervező különböző etnikumok, szubkultúrák és identitások sajátos és meglehetősen markáns üzeneteit kopipásztolta fel legújabb T-shirt kollekciójára, amellyel egyik pillanatról a másikra robbant be a New York-i mainstream kulturális és divat köztudatba.

 

 

 

 

via: dirtymagazine, christopherleesauve.com, mensmemoir.com

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr572815764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása