Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Robotok serege - Yang Junlin

Robotok serege - Yang Junlin

2011. március 18. - Airnold

Sokan szeretjük a Transformers sorozat lényeit, azonban rajongásunk a falakra aggatott poszterekben ki is merül. Nem úgy Yang Junliné, aki a kínai Huizhou városában megnyitotta műhelyét, majd segédeket toborozva megvalósította álmát.

Az ötlet egy koncertről származik, amelyet azután látogatott meg, hogy 2006-ban leszerelt a kínai hadseregtől. Egy évvel az isteni szikra után már állt is a „Legend of Iron” névre hallgató szoborgyár, és elkezdte ontani magából a hihetetlen acélembereket. Főként hulladékfémet használnak; az elmúlt öt évben egy kisebb roncstelepet emésztett fel munkájuk, mivel már túl vannak az ezredik alkotáson. Ez szerencsére nem állítja meg őket: Yang úgy nyilatkozott, hogy eszében sincs abbahagyni, legalábbis egyelőre.

Via: OddityCentral

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr902748400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása