Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Erotikus pénztárca - Isabelle Rivoire Grange

Erotikus pénztárca - Isabelle Rivoire Grange

2011. március 03. - Darqo

Isabelle Rivoire Grange szabadúszó grafikus saját IRG nevű divat- és luxustermékeket forgalmazó márkája egészen speciális erotikus kiegészítővel jelentkezett a közelmúltban. Mármint ez csak az egyik értelmezés. A másik szerint a Kenzo, Issey Miyake, Narciso Rodriguez márkákkal együttműködő művésznő Défendu nevű alkotását egyszerűen csak nyakba akasztható pénztárcaként is használhatják a hölgyek, de abban semmi érdekes nincs.

Az erényövre hajazó tangabugyiszerűség cserzett bőr „előlapjához”, a minimális mennyiségű pénz tárolására használható pénztárcához már csak megfelelő fazongyanta szükségeltetik. Sietősre kell vennie a figurát annak, aki szeretne belőle egy példányt vásárolni, ugyanis rendkívül limitált (15db) mennyiségben kapható André Saraiva híres francia művész üzletében, a párizsi Palais de Tokyo-ban található Blackblock-ban.

fotók: Andrew Manart

via: viacomit

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr42705275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása