Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nyereménycunami a Boróka Otthonbolttal közös játékban

Nyereménycunami a Boróka Otthonbolttal közös játékban

2010. november 11. - Darqo

Kedvenc lakberkütyü boltunkkal, a Boróka Otthonbolttal közösen úgy döntöttünk, hogy a soron következő Facebook játékunkban nyereménycunamit borítunk rátok a közelgő karácsony alkalmából. Mint minden Facebook játék, így természetesen ez is a terjeszkedésről szól. Nekünk azért lesz jó, mert sok emberhez eljut a hírünk, nektek pedig ezért cserébe hálából sok, kedves és értékes nyeremény ütheti a markotokat. Pontosan és számszerűen 8 darab nyereményről van szó, 7 kisebb (többek között illatos gyertya, füstölő, képkeret, kézműves szappan és sok más), illetve 1 darab fődíj, egy 20.000.-Ft értékű vásárlási utalvány van a képzeletbeli puttonyban. Az eddigiekhez képest előreláthatólag sokkal pörgősebb, élménydúsabb, valóban sok nyereménnyel járó játékunk lényegét a folytatásban találjátok.

 

A játék effektív a mai napon (2010. november 11.) indul és november 18-ig tart, melyből a mai napon (hogy mindenkinek legyen ideje rákészülni a játék további részére) csak a lájkolásé és a megosztásé a főszerep:

  • Nem kell mást tennetek, mint lájkolni a Boróka Otthonbolt és a Manzárd Café facebookos profilját és az üzenőfalunkra feltett játékra hívó bejegyzést (hogy melyikünk oldalán az mindegy), valamit ezt bejegyzést megosztani az ismerőseitekkel (vagy ajánlani oldalainkat), hogy minél több ember megtudhassa, milyen csudálatos játékot indítottunk és milyen szuper oldalakról van szó. ;)
  • A folytatásban, november 12-től november 18-ig (azaz 7 napon keresztül) pedig minden nap kikerül majd a Manzárd Café facebookos üzenőfalára egy Borókás ajándéktárgy képe, mely képen szereplő ajándéktárgyat minden esetben és minden nap az elsőként, leggyorsabban kommentelő játékos fogja azonnali jelleggel, kérdések és flinc-flanc nélkül megnyerni. Természetesen azt nem áruljuk el, hogy naponta milyen időpontokban kerülnek ki az ajándéktárgyak képei az üzenőfalunkra, úgyhogy érdemes lesz figyelni a napi posztjaink között felbukkanó „BORÓKA JÁTÉK” című bejegyzéseket.

 

Ám ezzel még nincs vége, hiszen van még egy 20.000.-Ft-os a Boróka Otthonboltban 2010. december 23-ig levásárolható vásárlási utalvány fődíjunk is, melynek megnyeréséhez a következőket kell tennetek:

  • Ha a naponta kikerülő -szerencsés játékosok által megnyert- ajándéktárgyak képét felkutatjátok a Boróka Otthonbolt webshopjában és kijegyzetelitek mind a 7 ajándéktárgy pontos nevét, majd ezeket a neveket az utolsó napon (november 18.) az utolsó ajándéktárgy üzenőfalra történő kikerülése után egyben, egy levélben elkülditek november 18-án éjfélig a Boróka Otthonbolt email címére (boroka.otthonbolt@gmail.com) a tárgymezőbe „Boróka és Manzárd Játék” címet beírva, sorsoláson vesztek részt, amiben egy igazán szerencsés játékos megnyeri a vásárlási utalványt.

 

Na, ugye, hogy jól hangzik?

Ami még fontos: a nyereményeket -ideértve a fődíjat is- szintén 2010. december 23-ig a budapesti nyertesek személyesen vehetik át a Boróka Otthonboltban (Cím: Bp.1114 Budapest, Szabolcska M. u. 9., nyitva tartás: H-P 10-18h, Szo 10-13h, Vasárnap zárva), vidéki nyertesek pedig boroka.otthonbolt@gmail.com címen történő egyeztetés után kaphatnak információt az átvételről. Természetesen az email címeket, birtokunkban jutó adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki, a játék után azonnal törlésre kerülnek!

Játékra, lájkolásra, megosztásra fel, hisz mint láthatjátok, a hülyének is megéri!

További információk természetesen a Facebookon lesznek...

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr962441186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása