Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egyedi bútorok repülőalkatrészekből - Design by MotoArt

Egyedi bútorok repülőalkatrészekből - Design by MotoArt

2010. október 10. - Mocca

Régen nyugdíjba vonult repülőgépek különböző módon történő komplex újrahasznosításáról írtunk már korábban, de az egyes alkatrészek olyan újragondolásáról, mint ahogyan azt a Los Angeles-i székhelyű MotoArt teszi eddig még nem ejtettünk szót...

A cég tulajdonosai igen komoly vonzalmat éreznek az egykor levegőt hasító gépmadarak iránt, így nem meglepő, hogy erre alapozva létrehoztak egy céget, ahol a kiselejtezett, repülőgép temetőkben rozsdásodó masinák elemeiből, mint a kormánylapát, légterelők, stabilizátorok, motor, törzs, ablakok kiváló minőségű funkcionális bútorokat alkossanak, akár egyedi igényeket is kielégítve.

A MotoArt recepciói különösen népszerűek lettek. Ilyen art-deco vagy indusztriál stílusjegyeket magán hordozó pultokkal például -többek között- a CNN, a GE és a Boeing épületeinek aulájáiban is találkozhatunk, de természetesen privát célra is lehet válogatni a kollekcióból az online store-ban.

via: motoart

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr802359915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása