Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Street Etiquette -  NEW YORK volume # 2

Street Etiquette - NEW YORK volume # 2

2010. szeptember 17. - Mocca

Előző New York-i kiadásunk óta túl sok új nem jutott az eszembe a városról, hacsak az nem, hogy tegnap óriás vihar tombolt a Nagy Almában, úgyhogy vágjunk is egyből a közepébe és nézzünk körül újból egy kicsit a város utcáin, aktuális trendekre kiélezve a szépérzékünket. A poszt második felében pedig szeretnék bemutatni egy igazi gentlemant...

 

 


 

Az úriember Nickelson Wooster, aki az egyik neves divatcég nagy hatalmú kreatív igazgatója, a Daylife szerint az új amerikai divatguru, akit a Prepidemic nemes egyszerűséggel "style iconként" aposztrofált, a képeket elnézve nem véletlenül.

A magukat stílusos „trenddiktátoroknak” képzelő hazai 30-as, 40-es pökhendi uraknak felhívnám a figyelmét arra, hogy nagyjából így kell kinéznie egy magára adó és valóban stílusos férfinak. Lehet példát venni, akár most sem késő még, ugyanis Mr.Wooster 52 éves!

 

 

via: swagger360

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr962303177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása