Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Very Hot White Loft - Madrid

Very Hot White Loft - Madrid

2010. március 30. - Mocca

Szex…erotika…bizarr…meztelenség...határtalanság…gay...nyers…minimalista. Minden, amit ezek a szavak szimbolizálnak, lényege ennek a madridi loftnak, ahol a spanyol duó, David Delfin divattervező és Gorka Postigo építész-fotós élnek.

A tisztaság érzetét nyújtó hófehér padló és a falak határolta enteriőr ártatlan naivitását a szexuális identitást nyíltan és büszkén hirdető kiegészítőkkel egalizálták. Ebben a házban nincs helye a cenzúrának. Mai neves fotósok és művészek, mint Juergen Teller, Diane Arbus, Wolfgang Tillmans, Juan Gatti, és természetesen Gorka Postigo saját képei dominálnak a falakon, illetve többek között Juergen Teller, Silvia Prada, Tom Finn, William Eggleston, Louise Bourgeois, Juan Gatti, Pierre Paulin, Jean Prouvé, Eames, Noguchi és a másik tulajdonos David Delfin egyéb munkái vannak jelen mindenhol máshol.

Némelyik explicit, tabudöntögető kép vagy egyéb álcázott „kellék” ugyan biztosan sok hazai, álszent erkölcscsősznél kiveri majd a biztosítékot, mi itt a Manzárd Cafén azonban valljuk, hogy a kreativitás szabadságának tilos gátat szabni, és ígérhetem, mi nem is fogunk! Ezen az oldalon a jövőben is teret fogunk adni minden áramlat, irányvonal képviselőjének, fajra, bőrszínre, vallásra és nemi identitásra való tekintet nélkül!

via: yatzer

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr721880306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása