Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szexplicit bútorok

Szexplicit bútorok

2010. február 03. - Darqo

Manapság kevés olyan dolog létezik, amit huncutabb emberek ne tudnának azonosítani a genitáliákkal. Természetesen ez alól a bútortervezők sem kivételek, viszont ők nem csak azonosítanak, hanem meg is formálják látomásaikat.

Arik Levy francia tervező által elkészített, a párizsi SLOTT galériában még február 12- ig kiállított bútorai azonban mellőznek minden közönségességet és trágárságot. Mindezt úgy, hogy ellenpontként a „Dick, Pussy& Ass” fantázianevet adta alkotásainak.

Minden darab feketére viaszolt MDF-ből (Medium Density Fiberboard), azaz közepes sűrűségű farostlemezből készült, amit után színezéssel díszítenek. A „női” bútorelem esetében még akár szín hűnek is nevezhető.

Igaz, hogy nem túl gyakran találkozunk a környezetünkben ennyire kifejező, (sz)explicit bútordarabokkal, és ha mégis megtörténik, akkor sem túl esztétikus darabjai köszönnek vissza ránk, ám Levy minimalista stílusjegyeket magán viselő szobaberendezései szerencsére kivételt képeznek. Mivel elemes bútor, könnyen variálható, egyiket a másikhoz vagy másikat az egyikhez, kinek mihez van éppen gusztusa.

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr971724815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása