Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

NyÁk a nyakba

NyÁk a nyakba

2010. február 02. - Darqo

Vajon milyen ékszereket fognak hordani a jövő lányai és fiai? Elképzelhető, hogy teret nyer majd a jelen korban meglepőnek számító, nyomtatott áramkörből (NyÁk) készült kiegészítő-trend? Most hogy egyre több tervező lep meg minket különböző kreációkkal, kezdjük szeretni vagy nem? Tetszik vagy nem tetszik? Bizsu, bóvli esetleg trendi? Vagy a nemesfémeket -arany, ezüst, réz- is tartalmazó NyÁk- ékszereket felfedezik maguknak a megújulást, különlegességet kedvelő igényes divat örültek?

Tény, hogy az itt látható ékszerek többsége úgymond korlátozott lehetőségeket biztosít, ami a felhasznált anyagok tárházát illeti, és még csak újdonságnak sem számít, hiszen a Christophe Koch tervező által rendezett 2008-as „Jewerly_cycle” bemutatón már szerepeltek, mégis minden egyes darab tükröz valami egyediséget. Különleges, meglepő és tekintet vonzó kiegészítőkről van szó.

Arról nem is beszélve, hogy a környezettudatos emberek még akár a „természetbarát” jelzőt is rámondhatják, mivel az elhasznált, már nem működő áramkörök nem a szeméttelepen kötnek ki, hanem testünkön élnek tovább.

A teljesség igénye nélkül, néhány kiemelkedő tervező: Gabriel Dishaw, David Casella, Sparkower, Emiko Oye, Christine Dhein, Christoph Koch

Nem nevezném minden esetben szépnek, de mindenképpen praktikus például, amennyiben a hölgyek azért viselik, mert szívük választottja éppen egy informatikus. Inkább dereng fel egy kép, egy sci-fi-be illő, testhez simuló, akár latex anyagú, de mindenképpen fura ruhakölteménybe bújtatott nőről, aki a jövő nemzedék divatjának képviselője.

VIA:ecouterre

Bookmark and Share

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr81722328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása