Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

8-bites művészettörténet

8-bites művészettörténet

2018. június 25. - Darqo

adam_lister01.jpg

Adam Lister a New York-i Vizuális Művészeti Iskolában tanult, ahol 2003-ban diplomázott. Tanulmányai során fedezte fel a 8-bites grafika iránti szeretetét, amit az akvarell technikával kapcsolatban kialakult rajongásával kombinált. Korábban a popkultúrából válogatott témákat, Star Wars karakterek vagy éppen A keresztapa karakterei jelentek meg az alkotásain.

Az Art History 101 című sorozatban azonban a művészettörténet kiemelkedő és közismert műveit ábrázolja a sajátságos stílusban. A döntése helyesnek bizonyult, hiszen ezek az alkotások hozták meg számára a figyelmet és a sikert. Többek között Michelangelo Dávid szobra, Grant Wood Amerikai gótika című festménye és más különlegességek találhatóak az izgalmas gyűjteményben.

Adam Lister elérhetőségei

Web

Instagram

Tumblr

adam_lister02.jpg

adam_lister03.jpg

adam_lister04.jpg

adam_lister05.jpg

adam_lister06.jpg

adam_lister07.jpg

adam_lister08.jpg

adam_lister09.jpg

adam_lister10.jpg

adam_lister11.jpg

adam_lister12.jpg

adam_lister13.jpg

adam_lister14.jpg

adam_lister15.jpg

adam_lister16.jpg

via: yatzer

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6913403611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása