Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ingyen hot dogot plus size autóból?

Ingyen hot dogot plus size autóból?

2018. június 20. - Darqo

erwin_wurm01.jpg

Nem tudom, hogy mennyire jóízűen fogyasztják a vendégek az ingyen hot dogot ebből az elgondolkodtató és vicces, piknikus alkatú Volkswagen T2b mikrobuszból, de az ötlet mindenképpen figyelemfelkeltő és az alkotó eléri vele a célját.

Erwin Wurm világhírű osztrák művész a Public Art Fund jóvoltából egyrészt arra szeretné ösztönözni a nézőket, hogy átgondolják a hétköznapi használati tárgyainkkal és művészeti alkotásokkal kapcsolatos hagyományos elképzeléseiket, miközben átértékelik az énképünkhöz/testképünkhöz, és nem utolsósorban fogyasztási szokásaikhoz és a gyorskajákhoz fűződő viszonyukat is. Már aki...

Ha nagyon szerencsés vagy és idén nyáron New Yorkba vezet az utad, mindenképpen érdemes ellátogatni az egyik legnépszerűbb célállomásra, a Brooklyn Bridge Parkba, mert augusztus 26-ig minden hétvégén lakmározhatsz a plus size mikrobusz kínálta finomságokból.

Erwin Wurm munkáit egyébként idén nyáron idehaza is megtekinthetitek a Ludwig Múzeum - Egyperces szobrok és más művek című izgalmasnak ígérkező kiállításán július 6. és szeptember 23. között.

Fotók: Liz Ligon/Public Art Fund

erwin_wurm02.jpg

erwin_wurm03.jpg

erwin_wurm04.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2614043216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása