Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hangelnyelés bogarakkal

Hangelnyelés bogarakkal

2018. május 14. - Darqo

mut-design-beetle-sancal01.jpg

A zajos szomszédaim miatt kezdtem el jobban odafigyelni a hangszigetelésre, és mivel audiofil vagyok és zenével is foglalkozom, a lakás jobb akusztikájának kialakítására. Sokat kutatva a témában a megfelelő megoldások után rájöttem, hogy a hangelnyelő/akusztikai panelek területén nem igazán vagyunk elhalmozva olyan termékekkel, amelyek a funkció mellett még látványukban is igazán különlegesek vagy egyediek, de az Alberto Sánchez és Eduardo Villalón által 2010-ben alapított MUT design stúdió termékei azonnal felkeltették a figyelmemet.

Az újraértelmezett hétköznapi tárgyak készítésével foglalkozó stúdió Beetle fantázianevű érdekes és szokatlan hangelnyelő paneljeit a Sancal bútorforgalmazó cég számára készítette. Abba a kategóriába tartoznak, amelyek mindenképpen megérdemlik a nagyközönség figyelmét.

A nem kívánatos visszhangok és zengések megszüntetésére kialakított színes és minimalista designnal megfűszerezett tárgyak a bogarak páncéljaira hasonlítanak, amely döntés szándékos volt a tervezők részéről egy természettudományi múzeum entomológiai szobáiban tett látogatás után. Az ott látott rémisztő dolgok után arra vágytak, hogy az egyébként lenyűgöző élőlényeket ártalmatlan, sőt barátságos formában prezentálják az emberek számára. Szerintem sikerült! A látványos és izgalmas lakberendezési kiegészítők olyanok, mint a tejszínhab tetején a cseresznye. 

mut-design-beetle-sancal02.jpg

mut-design-beetle-sancal03.jpg

mut-design-beetle-sancal04.jpg

mut-design-beetle-sancal05.jpg

mut-design-beetle-sancal06.jpg

mut-design-beetle-sancal07.jpg

mut-design-beetle-sancal08.jpg

mut-design-beetle-sancal09.jpg

mut-design-beetle-sancal10.jpg

via: dezeen

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5313400581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása