Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Macaron füzet tavaszra

Macaron füzet tavaszra

2018. április 06. - Darqo

dsc_1171_72.jpg

Az első alkalom, amikor a Baglyas Erika képzőművész által létrehozott DOT for You-ért rajongtunk, a Testről és lélekről című Oscar-jelölt magyar filmhez készített álomnapló bemutatója volt. A napló szerelem volt első látásra, mint azóta nagyjából minden, ami kikerül a kezeik közül. Most például a MACARON füzet, amely nem csak azért új kedvenc, mert imádjuk a macaront, hanem azért is, mert ismét érzékeny és elegáns designnal megédesített füzetek láttak napvilágot.

Március 20-án, a Macaron Világnapja alkalmából mutatták be egyébként a papírmárka legújabb termékét, a kézzel készült noteszt. Az apró falatban rejlő tökéletesség inspirálta Baglyas Erikát, a márka alapítóját, hogy megtervezze ezt az egyedülálló tárgyat, amely - reméli - nemcsak az édesszájúaknak lesz nagy kedvence.

"Egy macaron csupán néhány harapás, mégis koncentrált figyelmet követel tőlünk, kiszakít bennünket a rohanó hétköznapokból. Ezzel az élménnyel szeretnénk megajándékozni magunkat minden egyes macaron elfogyasztásakor, s ez az az élmény, amelyet a MACARON füzet nyújt azoknak, akik tudják, hogy érdemes befelé is figyelni" - mondja a tervező.

A DOT for You márkától megszokott magas minőség és kifinomult design jellemzi ezt a terméket is: a borítón színátmenetes offszet nyomtatás, rozégold fényű, prégelt macaronok, varrott - a füzet színvilágával harmonizáló - gerinc, belül ponthálós lapok. A macaron grafika finom geometriája és csillogó felülete visszaidézi az apró édesség ékszer jellegét.

A DOT for You mindemellett egy különleges ajánlattal is készül: aktuális ESSENCE csomagjukba most a MACARON füzet mellé igazi macaronok is kerülnek, egyenesen a Chez Dodo macaron manufaktúra pultjából. A vidám, tavaszváró csomagot a választható színű MAGIC kitűzők teszik teljessé. A macaronos termékekre érdemes minél előbb lecsapni, hiszen mind a MACARON füzet, mind az ehető macaronokkal és kitűzővel kiegészülő ESSENCE ajándékcsomag korlátozott számban érhető csak el.

Fotók: DOT for You © Baglyas Erika

Web: http://dotforyoushop.com/

Facebook: https://www.facebook.com/DOTforYOU/

Instagram: https://www.instagram.com/dotforyou_/

dsc_1176_72.jpg

dsc_1180_72.jpg

dsc_1186_72.jpg

dsc_1188_72.jpg

dsc_1213_72_index.jpg

dsc_1217_72.jpg

dsc_1221_72.jpg

dsc_1224_72.jpg

dsc_1237_72.jpg

dsc_1245_72.jpg

dsc_1247_72.jpg

dsc_1249_72.jpg

dsc_1252_72.jpg

dsc_1255_72.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2513809428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása