Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fenomenális szobrok újrahasznosított kartonból

Fenomenális szobrok újrahasznosított kartonból

2018. március 19. - Darqo

james_lake01.jpg

James Lake környezetvédő művész a karrierje kezdetén olyan alapanyagot keresett, amely raktározásához és formálásához nem kell fenntartani külön műhelyt és nagyobb eszközöket, hanem segítségével otthonában is kibontakoztathatja a tehetségét, ugyanis 17 éves korában csontrákot diagnosztizáltak nála és amputálni kellett a jobb lábát, így mindenképpen otthonról kellett intéznie a dolgait, legalábbis az első időkben.

A brit szobrász több mint 20 évvel ezelőtt végül a kartont választotta alapanyagnak rendkívüli műveihez. Mivel az alapanyag tömegével és ingyen megtalálható hulladékként, valamint könnyen tárolható és kezelhető, a lehető legjobb kombinációt találta meg testének és lelkének rehabilitációjához, a környezetvédelemhez, valamint a sikeres karrierhez. Ez utóbbihoz természetesen egy kis tehetség és érzék is kellett.

A műveiről készített fotókat nézve azt gondolom, hogy ez utóbbiak is megvannak!

james_lake02.jpg

james_lake03.jpg

james_lake04.jpg

james_lake05.jpg

james_lake06.jpg

james_lake07.jpg

james_lake08.jpg

james_lake09.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9313346543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása