Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gyerekrajzokból plüssjátékok - Ők nyerték az IKEA negyedik rajzversenyét

Gyerekrajzokból plüssjátékok - Ők nyerték az IKEA negyedik rajzversenyét

2018. március 12. - Darqo

egyszarvu_cover.png

Tavaly év végén az IKEA újra arra kérte a gyerekeket, hogy vegyenek részt a különleges rajzversenyükön, amelynek a fődíja, hogy a nyertesek által megálmodott karaktereket egy jótékony célú puhajáték-kollekcióban kézzelfogható formában is megvalósítja.

Az IKEA Foundation Let’s Play – Játsszunk! elnevezésű kampányával a gyermekek játékhoz való jogát szeretné elismerni, hiszen a világon sokaknak nincs lehetősége biztonságos környezetben játszani és fejlődni. A kiválasztott rajzokból készült figurák ennek a jelképei.

A negyedik alkalommal megrendezett rajzversenyen a magyarországi áruházakban is le lehetett adni a pályázatokat, az elmúlt hetekben pedig napvilágot láttak a nyertes művekről készített képek. Sajnos hazai versenyző nem nyert, de talán majd legközelebb. Az elkészítésre váró figurák egyébként ezúttal is nagyon jópofák, úgyhogy már várom, hogy elkészüljenek és idén ősztől kaphatóak legyenek!

Az IKEA célja a limitált kollekcióval, hogy minden egyes darabjának eladásával az IKEA Foundation hátrányos helyzetű gyermekek támogatását célzó munkáját segítse. Az IKEA Foundation tavaly hat nemzetközi gyerekmentő szervezetnek adományozott e célból 45 millió eurós támogatást, ezen belül pedig a magyarországi IKEA gyerekekkel foglalkozó magyar partner-, illetve jótékonysági szervezeteknek juttatja el az idehaza befolyt összeget. A támogatott szervezetek nevét 2018 májusában teszi közzé a lakberendezési vállalat.

Addig is, lefelé görgetve nézzétek meg az idei nyertes pályaműveket! Nektek melyik a kedvenc?

egyszarvu.png

foka.png

hal.png

szuros_zold_kisallat.png

teremtmeny.png

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr6713716402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása