Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Giga bőrtáska, ami szekrény

Giga bőrtáska, ami szekrény

2018. február 23. - Darqo

maison_fey01.jpg

Pierre Charrié francia designer és a Maison Fey együttműködésében létrehozott lakberendezési kiegészítő olyan, mint egy hatalmasra nőtt bőrtáska, pedig "csak" egy gyönyörűséges, bőrbe burkolt szekrényről van szó.

Amennyire gyönyörű ez a bútor, annyira szokatlan is egyben a gondolat, hogy a tökéletes záródás érdekében láthatatlan/rejtett mágnesekkel kiegészített bőrajtót kell kihajtani, amennyiben a használati tárgyainkhoz szeretnénk hozzájutni. Meg úgy általában a bőr ténye...

Ráadásul a tervezői valamiért a konyhába/étkezőbe szánják, ahová szerintem egyáltalán nem illik, talán azért, mert rossz élményeim vannak a bőrkabátba beivódó kajaszaggal kapcsolatban. Minden apró eleme a furaság érzetét erősíti, miközben elegáns, letisztult és kifinomult is egyben. Tetszik és mégsem, érzelmeket vált ki, gondolkodnom kell rajta, úgyhogy elérte az egyik célját. Izgalmas!

Fotók: © Baptiste Heller

maison_fey02.jpg

maison_fey03.jpg

maison_fey04.jpg

maison_fey05.jpg

maison_fey06.jpg

via: designboom

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9713343815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása