Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Evőeszközbútorok Norvégiából

Evőeszközbútorok Norvégiából

2018. február 19. - Darqo

toril_bonsaksen01.jpg

Toril Bonsaksen norvég művész elsősorban ékszerek készítésével, szobrászattal és public art projektek létrehozásával foglalkozik, valamint elhivatottan próbálja előcsalogatni az emberekből a kreativitásukat különböző workshopjain.

Művészeti alkotásaiban általában időbe zárt törékeny pillanatok és anyagok, többek között maghéjak, korallok, gallyak és kövek kapják a főszerepet, amelyeket drágakövek és különböző fémek hozzáadásával tesz még különlegesebbé és egyedibbé.

Én ma a legnagyobb sikert, világszintű figyelmet és elismerést elérő, evőeszközökből készített lakberendezési kiegészítőkről és élőlényekről hoztam képeket, de mindenképpen érdemes tovább nézelődni az alábbi elérhetőségein:

Weboldal

Facebook

toril_bonsaksen02.jpg

toril_bonsaksen03.jpg

toril_bonsaksen04.jpg

toril_bonsaksen05.jpg

toril_bonsaksen06.jpg

toril_bonsaksen07.jpg

toril_bonsaksen08.jpg

toril_bonsaksen09.jpg

via: tu recepcja

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2413343831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása