Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A papírépítész újabb csodái

A papírépítész újabb csodái

2018. február 02. - Darqo

eric_standley01.jpg

Eric Standley amerikai művész lélegzetelállítóan gyönyörű, papírból készített, gótikus katedrálisok ablakaira hasonlító szobraival korábban már találkozhattatok nálunk, az előző megjelenés óta pedig annyi új csoda született a papírszobrász műhelyében, amelyek mellett vétek lenne csak úgy szó nélkül elmenni.

Muszáj megmutatni nektek, hátha a felfoghatatlan precizitás, aprólékosság és érzékenység, amellyel ezek a fenomenális művek készülnek, arra inspirál majd titeket, hogy a legtöbbet hozzátok ki magatokból, a bennetek rejlő tehetségből és kreativitásból, mindamellett, hogy ti is lúdbőrösek lesztek a tökéletesség láttán.

Egy-egy lézerrel vágott alkotás elkészítése gyakran több mint 30 munkaórát is igénybe vehet, úgyhogy a művész saját állítása szerint "sokat dolgozik és keveset alszik", azonban reméli, hogy a befektetett energia egyszer megtérül...ha csak arra gondolok, hogy mennyi embernek okoz vizuális gyönyört, mindenképpen megérdemel minden jót!

Eric Standley-ről szóló korábbi bejegyzésünket itt olvashatjátok el, még több gyönyörűséges papírszobrot pedig errefelé találtok.

eric_standley02.jpg

eric_standley03.jpg

eric_standley04.jpg

eric_standley05.jpg

eric_standley06.jpg

eric_standley07.jpg

eric_standley08.jpg

eric_standley09.jpg

eric_standley10.jpg

eric_standley11.jpg

eric_standley12.jpg

eric_standley13.jpg

eric_standley14.jpg

eric_standley15.jpg

eric_standley16.jpg

eric_standley17.jpg

eric_standley18.jpg

eric_standley19.jpg

eric_standley20.jpg

eric_standley21.jpg

eric_standley22.jpg

eric_standley23.jpg

eric_standley24.jpg

eric_standley25.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2612547991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása