Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Kristályosodott kerámiabögrék

Kristályosodott kerámiabögrék

2018. január 31. - Darqo

collin_lynch01.jpg

Nincs mit tenni, ezek szerint ebben az évben egyre több hasonló témával fogunk majd találkozni. Olyan, mintha a keramikus, porcelántervező művészek nagyon rákapcsoltak volna, már ami a kreatív munkán belül a különleges minták és formák megvalósítását illeti.

Horrorkerámiák, végtelenül szépen és aprólékosan texturált tálak, tányérok, vázák váltak 2018 elejének főszereplőivé, ezúttal pedig Collin Lynch amerikai művész kristály formákkal megbolondított bögréi kerülnek a reflektorfénybe.

Tudom, hogy sokan elborzadnak az ilyen lakberendezési kiegészítőktől, hiszen praktikussági szempontokat tartanak szem előtt. Sokkal fontosabb, hogy vajon hogyan tudnának egy-egy ilyen tárgyat elmosogatni egy finom reggeli kávé után, mintsem úgy tekintsenek rájuk, mint eredeti funkciójuktól eltávolított, újraértelmezett szobrokra, dekorációs elemekre, amelyeknek a vitrinben a helye és nem az étkezőasztalon. Pedig érdemes ilyen szemszögből is megvizsgálni őket.

Collin Lynch nem mondja meg, hogy mire használhatod a bögréit, de teljesen elmaszatolta a használati tárgyak és a műalkotások közötti határvonat. Imádom!

Ha szeretnél vásárolni, akkor a művész Etsy boltját ajánlom figyelmedbe.

collin_lynch02.jpg

collin_lynch03.jpg

collin_lynch04.jpg

collin_lynch05.jpg

collin_lynch06.jpg

collin_lynch07.jpg

collin_lynch08.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr813262017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása