Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Horrorkerámiák Alaszkából

Horrorkerámiák Alaszkából

2018. január 22. - Darqo

laura_c_hewitt_01.jpg

Nagyon izgalmas figyelni azt a folyamatot, ahogy a művészek megpróbálják feszegetni és kitolni a határokat, hogy az új és megnövekedett térben könnyebben lehessen mozogni a meglepő, viszont kevésbé merész alkotásokkal is. Számomra az egyik kedvenc területté nőtte ki magát a kerámia és a porcelántervezés, amely mindig meg tud lepni, és amely igazi mélységeiben a Manzárd Café társszerzőjén, Antal "Baantal" Balázs designeren keresztül érkezett a blog hétköznapjaiba.

Az alkotók manapság sokkal messzebb merészkednek a funkcionalitástól, mint korábban. Balázs a mintáival lepi meg a közönségét, mások a formavilággal. Ebbe az utóbbi kategóriába tartozik Laura C. Hewitt alaszkai művésznő is, aki szokatlan, utópisztikus hangulattal megfűszerezett formákkal (például csontvázrészletekkel kiegészített tálakkal) és mintákkal próbálja megszólítani az embereket és megtalálni a rajongóit. A szokatlan designtárgyak simán beillenének bármelyik horror, fantasy, sci-fi film vagy sorozat kellékei közé!

Ha szeretnél belőlük vásárolni, akkor a művésznő Etsy boltját ajánlom figyelmedbe.

laura_c_hewitt_02.jpg

laura_c_hewitt_03.jpg

laura_c_hewitt_04.jpg

laura_c_hewitt_05.jpg

laura_c_hewitt_06.jpg

laura_c_hewitt_07.jpg

laura_c_hewitt_08.jpg

laura_c_hewitt_09.jpg

laura_c_hewitt_10.jpg

laura_c_hewitt_11.jpg

laura_c_hewitt_12.jpg

laura_c_hewitt_13.jpg

laura_c_hewitt_14.jpg

laura_c_hewitt_15.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9713262295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása