Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ragályos! Hogyan terjed a siker?

Ragályos! Hogyan terjed a siker?

2017. december 11. - Darqo

ragalyos01.JPG

Ha valaha is gondolkoztál azon, hogyan terjed a siker, hogy bizonyos elképzelések vajon miért terjednek el jobban másoknál, vajon mitől válik elsöprően népszerűvé néhány téma, mások pedig miért nem érdekelnek gyakorlatilag senkit, pedig rengeteg munka van mögöttük, akkor Jonah Berger könyvét mindenképpen el kell olvasnod!

Ráadásul, ha olyan terméked, szolgáltatásod vagy gondolatod van, amely arra vár, hogy világhírű legyen, szinte kötelező is a Ragályos! Hogyan terjed a siker? című kiadvány elolvasása, hiszen a szerző szemléletes történetei megmutatják, hogy milyen szempontok szerint működik a viralitás, és 6 könnyen érthető és követhető alapelve segítségével a saját szolgálatodba állíthatod a szóbeszéd erejét.

Merthogy több száz fertőző üzenet, termék és ötlet áttanulmányozása után észrevette, hogy gyakran ugyanaz a hat “alkotóelem” vagy elv fejti ki a hatását. Ez a hat kulcsfontosságú elv késztet bennünket arra, hogy beszéljünk dolgokról, megosszuk és leutánozzuk azokat. Nem kell nagy dolgokra gondolni, minden belefér ebbe a témába, a helyi rádió állomás adománygyűjtésétől kezdve a gyerekek felvilágosítására szánt, biztonságos szexet hirdető üzenetekig bármi.

Ez a könyv keretet teremt és egy sor sajátságos, gyakorlatban alkalmazható technikát kínál az információk elterjesztéséhez és könnyebben átadható történetek, üzenetek, hirdetések és különféle információk kidolgozásához. Nem számít, hogy 10 vagy 10.000 barátunk van-e, és az sem hogy beszédesek, nagy meggyőző erővel rendelkező extrovertált emberek vagyunk vagy félénk, visszahúzódó, introvertált természetűek.

A könyv hátoldalán nagy sárga körben az a felirat díszeleg hogy ez az év legjobb marketing könyve az amerikai marketing szövetség szerint (2013-ban). Én ennyire nagyvonalú nem lehetek, hiszen nem vagyok szakember a témában, de az biztos, hogy az általam eddig elolvasott hasonló könyvek közül ez az egyik legizgalmasabb kiadványról!

A recenziós példányt a kiadó bocsátotta a rendelkezésemre, amiért hálás köszönet!

A kiadványt az alábbi könyvesboltokban vásárolhatod meg:

HVG Kiadó

Libri

Bookline

Líra

ragalyos02.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5913412837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása