Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A bagoly fényszárnyai, avagy a tél legcukibb lámpája

A bagoly fényszárnyai, avagy a tél legcukibb lámpája

2017. december 05. - Darqo

popuplightning01.jpg

A mai napon elevenítettük fel a Facebookos oldalunkon közelmúltban elindított Best of 2017 sorozatunkban január egyik kedvencét, a Popup Lighting különleges, elegáns és minimalista lámpáit, amelyek ügyes átmenetet képeznek a felnőttek és a gyerekek világa között.

Hálószobában, nappaliban vagy éppen gyerekszobában is jól mutathatnak ezek a lakberendezési kiegészítők, könnyen hozzásimulnak az adott helyiség légköréhez. A felnőttek életterében a szarvasfejek és a pávák például tökéletes alternatívái lehetnek a trófeáknak, kitömött állatoknak, de ami ennél még fontosabb, mindeközben közel hozzák a természet magasztosságát és harmóniáját. A gyerekek életterében hozzátesznek a vibrálóan színes és szédületesen sokrétű fantáziavilágokhoz, védelmezőik, barátaik lehetnek a kalandos útjaik során. A kaktuszlámpák pedig egyszerűen csak kaktuszlámpák, de ők is hamar idomulnak felnőtt és gyerek gazdáikhoz egyaránt.

Természetesen az elmúlt hónapokban a vállalkozás alapítója, Chen Bikovski izraeli designer tovább ötletelt, és azt hiszem, elkészítette a cukiságok cukiságát, a bagolylámpát, amely felkapcsolva kinyitja fényszárnyait. Imádni való! A weboldalon egyébként most hatalmas kedvezménnyel, gyakorlatilag féláron lehet hozzájutni a jópofa lámpákhoz. Ha érdekel, ide kattintva nézelődhetsz tovább.

A Popup Ligthing megtalálható az alábbi oldalakon is:

Facebook

Instagram

popuplightning02.gif

popuplightning03.jpg

popuplightning04.jpg

popuplightning05.jpg

popuplightning06.jpg

popuplightning07.jpg

popuplightning08.jpg

popuplightning09.jpg

popuplightning10.jpg

popuplightning11.jpg

popuplightning12.jpg

popuplightning13.jpg

popuplightning14.jpg

popuplightning15.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8113410683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása