Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A válasz / Allan és Barbara Pease

A válasz / Allan és Barbara Pease

2017. november 23. - Darqo

a_valasz01.jpeg

Ami az ember agyában megfogan, azt az ember véghez is tudja vinni. Ezt Napoleon Hill mondta még 1937-ben, gondolatát pedig sokan, sokféleképpen használták és próbálták meg a maguk módján elmagyarázni, megértetni, elhitetni, ellopni mind a mai napig. Sokan hisznek benne, sokan hülyeségnek tartják, pedig gyakorlatilag mindenki megtapasztalja ennek valóságát a maga életében kisebb vagy nagyobb mértékben. Nálam például működik, amit csak szerettem volna elérni, általában sok-sok lelki és testi munkával ugyan, de mindig elértem. Nekem ez tapasztalat és nem kérdés.

Amiben Allan és Barbara Pease közelmúltban megjelent A válasz című könyve segíthet, hogy lefektetik azt a szabályrendszert, amellyel hatékonyan tudjuk használni a rendelkezésre álló eszközeinket a vágyaink elérésében és beteljesítésében. Hogy miért ajánlom éppen az ő könyvüket?

A testbeszéd tudományának világhírű szakértői A válaszban bemutatják számunkra, hogyan döntsük el, hogy mi az, amit igazán szeretnénk elérni az életben, akárhány dologról legyen is szó. Megtanulhatjuk, hogy hogyan állítsunk fel sorrendet a különböző, beteljesítésre váró vágyak között, merthogy fontos tudnunk, mi az, amit könnyebben elérhetünk, amelynek beteljesülése aztán plusz energiát ad a következő, nagyobb falat elfogyasztásához, és így tovább. Így az életünk feletti, esetlegesen elvesztett kontrollt is egyszerűbben visszaszerezhetjük, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy ismét kezünkbe vehetjük a gyeplőt.

Hasznos és praktikus tanácsaik segítségével könnyebben megküzdünk az akadályokkal, valamint azt is megtanulhatjuk, hogy hogyan ismerjük fel már jó előre az esetleges akadályokat, amivel az elkerülésük is olajozottabban működik majd.

Korábban külön könyveket szenteltek annak, hogy megismerjük, mások hogyan próbálnak befolyásolni minket, hogyan manipulálnak és vesznek rá arra, hogy a saját akaratunk helyett az övék teljesüljön, és ebben a könyvben is megtalálhatjuk a legfontosabb leckéket, kiegészülve a legfrissebb kutatási eredményeikkel.

Ahogy egy előző könyves bejegyzésben már írtam, hosszú évtizedek óta velem vannak a szerzők gondolatai, amelyeket haszonnal és aktívan alkalmazok a mindennapjain során. Nekem azok, amiket ők tanácsolnak, idáig kivétel nélkül segítettek az életemben, így azt is elhiszem nekik, hogy mostani kiadványban összegyűjtött tanácsok beépülnek a mindennapjaimba és hosszútávon is kifejtik majd jótékony hatásaikat.

Tartalmas, élvezetes és izgalmas kiadványról van szó, ami sokat segít az életünk finomhangolásában, úgyhogy nagyon jó szívvel ajánlom figyelmetekbe! Nem akarok belegyalogolni senki lelkivilágába, hiszen tudom, hogy mennyi rajongója van, de annyival többet ad, mint A titok című könyv, már csak a címében is, hogy arra szavak nincsenek!

A recenziós példányt a kiadó bocsátotta a rendelkezésemre, amiért hálás köszönet!

A kiadványt az alábbi könyvesboltokban vásárolhatod meg:

Libri

Bookline

Líra

a_valasz02.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8213347115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása