Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Stilshop – Megnyitott Budapest legújabb design üzlete

Stilshop – Megnyitott Budapest legújabb design üzlete

2017. október 20. - Darqo

stilshop_01_racmolnar_milan.jpg

Számomra a világ legjobb érzései közé tartozik, amikor látom, hogy egy általam szeretett/kedvelt ember megvalósítja az álmait. Elmondhatatlanul inspiráló számomra a tudat, hogy kellő kitartással és energiabefektetéssel bármit elérhetünk, amit elképzelünk magunk számára. Ez az érzés és gondolat járt át akkor is, amikor megtudtam, hogy Hoffmann Petra, a Stilblog és a Temporary Designer Tattoos tulajdonosa design boltot nyit. A Stilshop Budapest legújabb, hazai designerek kiváló tárgyait felvonultató boltja.

Petrára a magyar design iránt érzett rendíthetetlen elkötelezettsége, nyitottsága és hosszú-hosszú évek óta végzett kitartó munkája miatt mindig felnéztünk Lacival, és lehet, hogy ömlengősen hangzik, de vállalom, hogy lúdbőrös lettem, amikor a Stilshopról készített első fotókkal szembesültem mert tudom, hogy régóta dédelgetett álom megvalósulásáról van szó. Nagyon jó kezekben van a magyar designerek sorsa, mert Petra maximálisan ért a témához, akarja és tudja is profi szinten, szívvel és lélekkel csinálni azt az egyszerűnek egyáltalán nem nevezhető feladatot, amit egy ilyen bolt és a bekerülő tervezők sorsának terelgetése jelent.

A Stilshop a Design Hét Budapest keretében nyílt meg, új szereplőként csatlakozik a Bálna Budapest impozáns épületében működő Hygge központ inspiráló, kreatív közösségéhez.

A Hygge tervezője, Berecz Tamás különleges belsőépítészeti koncepciót álmodott meg a Stilshop számára, melynek meghatározó előképe Pieterjan Gijs és Arnout Van Vaerenbergh belga építészduó Reading between the lines elnevezésű projektje, amely félúton helyezkedik el a szakralitás és a képzőművészet spektrumán. A megvalósult koncepcióra a filozofikus és funkcionális megközelítés különleges elegye jellemző, ahol minden apró részlet egyszerre praktikus és szimbolikus és egyúttal organikusan illeszkedik a nagy egészbe, akárcsak a Stilshop a Hygge karakteres építészeti koncepciójába.

A Stilshop kollekciójában magyar tervezők válogatott design tárgyai sorakoznak fel, kiemelt hangsúllyal a papír és grafika alapú termékekre. A shop koncepciója letisztult, természetes, minimalista hangulatot követ, melyben a minőség és az összhang kiemelt szerepet kap. A kollekcióban felvonuló termékek egyszerre képviselnek egyfajta személyes ízlést, és koherens minőséget.

"A Stilblog annak idején azzal a céllal jött létre, hogy a hazai design legjobbjairól számoljon be az érdeklődők számára. Az információátadás a shop tekintetében is meghatározó szempont: azt szeretnénk, ha a vásárlók egy-egy tárgyhoz kapcsolódóan személyes történeteket is vinnének magukkal. Fontos számunkra, hogy elmeséljük az alkotások sztoriját, bemutassuk a tervezőket és a tárgyak mögött húzódó kreatív kontextust. Ezen kívül megszállott módon keressük a friss tehetségeket és együttműködési lehetőségeket annak érdekében, hogy mindig tudjunk újat mutatni" – mondja Hoffmann Petra, a Stilblog és a Stilshop alapítója.

A Stilshopban az üzlet funkció mellett kiemelten fontos cél a közösségépítés: számos tervezői workshop, kerekasztalbeszélgetés és buli várható a közeljövőben, lehetőséget teremtve az érdeklődők számára, hogy személyesen megismerjék a tervezőket, kreatív alkotókat. A Stilshop kínálata hamarosan a márka webshopján keresztül is elérhető lesz.

A fotókat Rácmolnár Milán és a 42Bit csapata készítette.

Stilshop

Cím: Bálna Budapest - 1097 Budapest, Fővám tér 11-12.

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat 11.00 - 18.00

https://www.stilshop.hu

https://www.facebook.com/Stilshop/

stilshop_02_racmolnar_milan.jpg

stilshop_03_racmolnar_milan.jpg

stilshop_04_racmolnar_milan.jpg

stilshop_05_racmolnar_milan.jpg

stilshop_06_racmolnar_milan.jpg

stilshop_07_racmolnar_milan.jpg

stilshop_08_racmolnar_milan.jpg

stilshop_09_racmolnar_milan.jpg

stilshop_10_racmolnar_milan.jpg

stilshop_11_racmolnar_milan.jpg

stilshop_12_racmolnar_milan.jpg

stilshop_13_racmolnar_milan.jpg

stilshop_14_racmolnar_milan.jpg

stilshop_15_racmolnar_milan.jpg

stilshop_16_racmolnar_milan.jpg

stilshop_17_racmolnar_milan.jpg

stilshop_18_42bit.jpg

stilshop_19_42bit.jpg

stilshop_20_42bit.jpg

stilshop_21_42bit.jpg

stilshop_22_42bit.jpg

stilshop_23_42bit.jpg

stilshop_24_42bit.jpg

stilshop_25_42bit.jpg

stilshop_26_42bit.jpg

stilshop_27_42bit.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr8113029634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása