Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Design Hét Budapest hivatalos party

Design Hét Budapest hivatalos party

2017. október 13. - Darqo

dhb_party.png

Ha esetleg valami különleges programot vagy bulikát kerestek a hétvégére, akkor jó szívvel ajánljuk a figyelmetekbe a ma este megrendezésre kerülő Design Hét Budapest hivatalos partyt, ami tulajdonképpen a záróesemény is egyben, hiszen sajnos már csak vasárnapig tart a design hazai ünnepe (néhány kiállítás tovább is megtekinthető)! Hihetetlenül gyorsan eltelt ez a hét...

Az este a Brody Studios kerekasztal-beszélgetésével kezdődik 19 órakor, ahol William Clothier kérdezi a különböző művészeti ágak, design, építészet és filmipar területeiről érkező vendégeit (el)indulásuk történetéről. A beszélgetés után, 21 órakor a Design Hét Budapest hivatalos partyja veszi kezdetét, ahol megkóstolhatod a külön erre az alkalomra kreált különleges Design Hét koktélt is.

 

A hangulatról Dj Slow ft Fedora x Bence Becsy gondoskodnak.

 

REGISZTRÁCIÓ: reception@brodystudios.com vagy 06 1/266-3707 //

 

Brody Studios opens its doors again to welcome special guests from the fields of art, design, architecture, music, film etc. for a round table talk hosted by William Clothier, co-founder of the Brody House Group. Join them for a night of contemporary Hungarian design and combine the experience with fabulous drinks and yummy burgers. Stay for the rest of the night and dance your shoes off at Design Week Budapest official party.

 

Guests: Dj Slow ft Fedora x Bence Becsy

 

REGISTRATION: reception@brodystudios.com or 06 1/266-3707

 

dhb_party02.png

dhb_party03.png

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr2512927219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása