Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egyél cipőt!

Egyél cipőt!

2017. szeptember 25. - Darqo

yujia_hu01.jpg

Mi történik akkor, ha a cipőmánia, művészet, design és a food styling keveredik egymással? Például olyan jópofa alkotások látnak napvilágot, mint amilyeneket Yujia Hu olasz művészlelkű szakács készít a vendégeinek: a cipő formájú szusik.

Az angolul vicces "Shoe-shi" fantázianevű művek ugyanazokból az alapanyagokból épülnek fel, mint az eredeti formában elkészített és tálalt finomságok, úgyhogy azoknak, akik amúgy sem szeretik a szusit, ettől az újratervezéstől még nem jön meg a kedvük az elfogyasztásukra, bár ki tudja... Mindenki másnak jó étvágyat a virtuális kajához! Ha esetleg megpróbálkoznátok otthon valami hasonló különlegesség készítésével, mindenképpen küldjetek nekünk róla fotót e-mailben vagy Facebookon keresztül!

 

Yujia Hu elérhetőségei

Facebook

Instagram

 

yujia_hu02.jpg

yujia_hu03.jpg

yujia_hu04.jpg

yujia_hu05.jpg

yujia_hu06.jpg

yujia_hu07.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr5612587541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása