Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Műfinomságok egy manhattani közértből

Műfinomságok egy manhattani közértből

2017. szeptember 01. - Darqo

lucy_sparrow01.jpg

Korábban már írtam Lucy Sparrow brit művész fura installációjáról, amelyben egy olyan ideiglenes boltot nyitott, ahol mindenféle műárucikket értékesített. Az ötletet a Kickstarteren sok pénzzel támogatták, a cuccokat meg is vásárolták, így nem volt kétség, hogy lesz folytatása a dolognak.

A londoni pop-up store a nagy sikerére való tekintettel idén nyáron újra megnyitotta az ajtaját a nagyérdemű előtt a műbolt. A "The Convenience Store" nevű ideiglenes installáció június 30-ig volt nyitva, ezúttal Manhattanben, ahol a kézzel és aprólékosan elkészített tárgyakból bárki kedvére vásárolgathatott...meg is tették az emberek, de arról nincsenek információk, hogy az amerikai változat mennyire volt sikeres.

Én azok közé tartozom, aki szívesen vett volna ezt-azt a boltban, úgyhogy reménykedem abban, hogy egyszer valahol a közelben is nyílik valami hasonló vagy sok pénzem lesz a következő helyszín meglátogatására.

Lucy Sparrow elérhetőségei

Weboldal

Instagram

lucy_sparrow02.jpg

lucy_sparrow03.jpg

lucy_sparrow04.jpg

lucy_sparrow05.jpg

lucy_sparrow06.jpg

lucy_sparrow07.jpg

lucy_sparrow08.jpg

lucy_sparrow09.jpg

lucy_sparrow10.jpg

lucy_sparrow11.jpg

lucy_sparrow12.jpg

lucy_sparrow13.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr9112623901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása