Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pillanatba zárt szakadás

Pillanatba zárt szakadás

2017. augusztus 30. - Darqo

maskull_wood01.jpg

Maskull Lasserre kanadai művész lélegzetelállító szobrai mindig elvarázsolnak. Az alkotások aprólékos kidolgozottsága, a felhasznált alapanyagok és a rajtuk keresztül megjelenített témák, az élet és a halál mélységének, drámaiságának törékeny és érzékeny megfogalmazása szerintem lélegzetelállító.

Ezúttal a szokatlan tárgyak (például zongora, balta, képkeret) helyett egy egyszerű farönkbe faragta bele a gyönyörű művet, egy kötelet, amelyet éppen az elszakadás előtti pillanatban fagyasztott bele időbe és térbe. Szinte tapintható a feszültség...Lenyűgöző!

A művészről szóló korábbi bejegyzéseinket itt olvashatjátok el, valamint a weboldalán érdemes tovább böngészni a portfóliójában: http://maskulllasserre.com/

maskull_wood02.jpg

maskull_wood03.jpg

maskull_wood04.jpg

maskull_wood05.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr3012623897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása